01 Collection AW18


LAST NED MAGASIN

HØSTENS HETESTE STRIKKETREND

Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og høstens vakreste strikkekolleksjon!

Med denne lanseringen er Camillas drøm om et helt eget design- og garnkonsept endelig blitt virkelighet. Her gjør hun en knalldebut som strikkedesigner, som vil inspirere både nybegynnere og viderekomne strikkere. Men strikke – kunsten var det bestemor Olava som lærte jentungen, og siden har strikketøyet fulgt henne.

Kanskje har du sett strikkeprosjektene på hennes Instagram? @camillapihlno – det slår aldri feil. ALLE vil ha Camillas gensere, og nettopp det var spiren til at hun ville satse på egen strikk.

Her finner du Camillas lekre strikkegensere og tilbehør i verdens fineste garn i alpakka og highland-ull fra Peru. Oppskrifter til mange av Camillas favoritter får du i dette magasinet, men ikke nok med det – kolleksjonen består av mye mer. Hygg deg med alle bildene her, så håper vi at du blir inspirert til å strikke din egen Camilla Pihl-genser.

Husk å følge med på camillapihlstrikk.no for enda mer inspirasjon. Der kan du også se og laste ned alle oppskriftene. Måtte du få en deilig, kreativ strikkehøst! Bare husk å tagge ditt Camilla Pihl-prosjekt!  #knitcamillapihl

 

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE of YARN