03 Mayflower Collection SS19


DESIGN: CAMILLA PIHL COLLECTION by House of Yarn

STØRRELSE: Dame

GARNKVALITETER: Fnugg, Olava

TEKNIKK: Strikk


Gå tilbake til magasinerGå til oppskrifter

VÅRENS & SOMMERENS HETESTE STRIKKESTREND
Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og hennes vakre strikkekolleksjon! Nå drømmer vi om sol, sjø, maritim sommer og den beste ferien ever! Så da er det på tide med de nye strikkeoppskriftene i en superfresh og crispy fargekombo. Camilla elsker rødt, hvitt og marine. De rene, fine og klassiske fargene finner du i både FNUGG, OLAVA og PIHLROS. Oppskriftene kan du selvsagt laste ned gratis på camillapihlstrikk.no.

Camilla elsker å inspirere, og håpet er å friste nybegynnere til å ta pinnene fatt. Derfor har hun MANGE oppskrifter for nettopp deg. Og vi lover – bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikkert til! Har du ikke kommet så langt? No stress! Det fins ikke den ting innenfor strikking du ikke kan lære på YouTube!

Men her finner du også mønsterstrikk som krever litt mer skills. Kanskje ønsker du deg et kult retro-mønster? Eller trendy ruter? Det er fremdeles ikke vanskelig. Det eneste du trenger, er en liten dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden!