03 Mayflower Collection SS19STØRRELSE: Dame

GARNKVALITETER: Fnugg, Olava

TEKNIKK: Strikk

DESIGN: CAMILLA PIHL COLLECTION by House of Yarn


Del gjerne magasinet i sosiale medier!


Gå tilbake til magasinerGå til oppskrifter

VÅRENS & SOMMERENS HETESTE STRIKKESTREND
Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og hennes vakre strikkekolleksjon! Nå drømmer vi om sol, sjø, maritim sommer og den beste ferien ever! Så da er det på tide med de nye strikkeoppskriftene i en superfresh og crispy fargekombo. Camilla elsker rødt, hvitt og marine. De rene, fine og klassiske fargene finner du i både FNUGG, OLAVA og PIHLROS. Oppskriftene kan du selvsagt laste ned gratis på camillapihlstrikk.no.

Camilla elsker å inspirere, og håpet er å friste nybegynnere til å ta pinnene fatt. Derfor har hun MANGE oppskrifter for nettopp deg. Og vi lover – bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikkert til! Har du ikke kommet så langt? No stress! Det fins ikke den ting innenfor strikking du ikke kan lære på YouTube!

Men her finner du også mønsterstrikk som krever litt mer skills. Kanskje ønsker du deg et kult retro-mønster? Eller trendy ruter? Det er fremdeles ikke vanskelig. Det eneste du trenger, er en liten dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden!

Og du? Ser du noe her du bare må ha, men er ennå ikke en strikker? Sjekk nettsiden woolit.no – der kan du få en håndstrikket genser på bestilling. Hvor bra er ikke det!
Vi GLEDER oss til å se hvilke plagg som havner på dine pinner! Bare husk å tagge ditt Camilla Pihl-prosjekt med #knitcamillapihl slik at vi får se alt det fine dere lager. Ønsker alle en deilig kreativ vår og sommer med masse lekre garn og farger på pinnene!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE of YARN