04 Summer Breeze Collection SS19


DESIGN: CAMILLA PIHL COLLECTION by House of Yarn

STØRRELSE: Dame

GARNKVALITETER: Fnugg, Olava

TEKNIKK: Strikk


Gå tilbake til magasinerGå til oppskrifter

Endelig kan vi dele alle de fine, nye strikkeoppskriftene med dere! Superfin strikk som er helt nydelig i de nye vår- og sommerfargene! Alle de nye modellene har fått navn etter vakre blomster, og oppskriftene kan du som alltid laste ned gratis på camillapihlstrikk.no.

For Camilla startet strikkegleden tidlig, og det var bestemor Olava som lærte jentungen å strikke. Siden har strikketøyet fulgt henne. Dette er Camillas andre håndstrikkekolleksjon, og hennes største ønske er å inspirere alle som elsker strikking. Er du helt nybegynner, og vil lære deg strikkekunsten? Da har hun laget mange oppskrifter for nettopp deg. Bare du kan strikke rette og vrange masker, legge opp og felle av, får du det helt sikker til! Har du ikke kommet så langt? No stress! Det fins ikke den ting innenfor strikking du ikke kan lære på YouTube!

I tillegg finner du et par design som krever noe mer skills. Men det er fremdeles ikke vanskelig. En dose tålmodighet og lysten til å knekke strikkekoden holder i massevis!